preloader

We are preparing the site's content.
Meanwhile enjoy Our doggy :)

Covid 19

Covid 19

Kedves Vendégeink!

2020. november 11-én 00.00-tól életbe lépett rendelet szerint:

A szálláshelyekre vonatkozó védelmi intézkedések:
(1) A szálláshelyen – e rendelet szerinti kivétellel – tilos tartózkodni.
(2) A szálláshelyen az ott foglalkoztatottak számára megengedett a tartózkodás.
(3) A szálláshelyen az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyek tartózkodása megengedett.
(4) A szálláshelyen a Magyar Honvédség, illetve a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek, továbbá a kirendelt egészségügyi dolgozók tartózkodása megengedett.

Amennyiben Önök a fent említett és a rendelkezések értelmében üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkezénének hozzánk,. Ezen vendégeinket megkérjük, hogy eredeti céges, pecséttel ellátott igazolást hozzanak magukkal 2 példányban (ez egyik példányt megtartjuk) az itt tartózkodásuk indoklásával, melyben röviden jelzik, az itt tartózkodásuk pontos időszakát, az érkezők személyes adatait, milyen üzleti, gazdasági, oktatási tevékenység miatt szállnak meg nálunk. Kérjük, hogy a cég kontakt személyt – elérhetőséggel adjon meg minden esetben! Felhívjuk figyelmüket, hogy az érkezők érvényes munkaszerződéssel kell rendelkezzenek azon cég esetén, ahonnan az üzleti út történik!
Amennyiben Önök magáncélból érkeznének a szállásra, úgy ezt most a rendelet visszavonásáig nem tehetik!

Köszönjük megértésüket !
Cottage Team